onsdag 2 december 2009

Nu tar man tag i bloggen igen..

Har varit frånvarande en tid, vilket kanske inte är så konstigt. Min energi har verkligen varit nere på noll om man säger så.
Jaha, så sitter man här hemma och väntar och väntar, på att få resa iväg till Thailand. Två härliga veckor men noll städning,matlagning,tvättning osv, bara TID TID och åter TID med kidsen. Det ska badas,solas, tittas på elefanter (Love är helt fascinerad av dessa djur) och snorklas.
Idag blir jag barnfri, fram tills måndag, men det gör inget har så mycket att göra inför resan att det är bättre att de är hos Stefan några dagar, så hinner jag bli färdig med allt det tråkiga innan de kommer tillbaks.
Vi har gjort lite godis iallafall, marshmallowsrutor och jordnötschoklad. Ikväll blir det chokladbollar, det blir "lill-jul" för oss den 12 december. SÅ barnen får liiiiite "svensk jul" i år. Men det blir dock inte så mycket utan lite av avrje.

Det är ganska skönt att se alla andra springa runt och stressa o köpa julklappar,städa,baka och laga mat medans man själv bara tittar på och är åskådare, annars brukar jag vara en av de värsta när det gäller att hålla på.

Idag blir det städ och lite bak med barnen innan Stefan hämtar dem.

So long!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar